Pinterest Flippo Art Tamara Flippo Art

Over Mij

Mijn naam is Tamara Mourits-Flippo. Ik schilder al sinds mijn jonge tienerjaren en ben autodidact. Begin 2013 ben ik met mijn eigen creatieve bedrijfje Flippo Art begonnen. Ik probeer zo van mijn hobby mijn beroep te maken, wat een lang gekoesterde droom van mij is. Ik werk zowel in opdracht als voor mijzelf. Bovendien vind ik het heerlijk om ook anderen kennis te laten maken met schilderen. Tamara Mourits-FlippoDat doe ik via mijn schilderworkshops.

Ik ben een creatieve duizendpoot. Naast schilderen en tekenen, probeer ik van alles uit op creatief gebied. Pinterest is daarbij een grote inspiratiebron en mijn dochtertjes zijn enthousiaste testpersonen om samen leuke kinderknutselwerkjes uit te proberen.
Mijn andere passie is de paarden. Op een paardenrug kan ik totaal ontspannen en even aan niets anders denken. Paarden zijn ook een grote inspiratiebron voor mijn schilderijen.

Tamara heb ik op een super bijzondere manier leren kennen. Ik verzorgde vroeger een draver die zij toen kocht. Via marktplaats heb ik mijn oude verzorgpaard weer terug gevonden en zo Tamara leren kennen. Een super vrolijke spontane en enthousiaste meid. Later heeft ze voor ons een adres bordje gemaakt met onze golden Blunnie erop. ... ongelooflijk hoe zij kan schilderen! !!!! Tamara een aardige, leuke en gezellige meid die open staat voor leuke en spontane dingen! !!! - Jessica

Maatwerk

Grote koeienogen, indrukwekkende paardenmanen en natte hondenneuzen. Dit zijn de details die mij fascineren en die ik probeer te benadrukken in mijn schilderijen. Dierportretten zijn dus mijn specialiteit. Toch schilder ik ook andere dingen. Zie bijvoorbeeld de motorcoureur. Ik werk veel in opdracht: dierportretten, naambordjes en daarnaast ontwerp ik logo’s en kaartjes. Ik voel de klant goed aan en kan zo afstemmen op de wensen van de klant. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

» Bekijk mijn portfolio voor enkele voorbeelden en tarieven

Galerie

Naast mijn opdrachten maak ik ook eigen werk. Ik trek erop uit om mooie foto’s te maken in het Hollandse landschap. Deze foto’s vormen een inspiratie voor mijn schilderijen waar toch ook weer vaak de dieren een hoofdrol spelen.
Ik maak groot werk, maar ook klein werk. Door mijn goed ontwikkelde fijne motoriek vind ik het een uitdaging om zo klein en fijn mogelijk te schilderen. Dit heeft geresulteerd in een serie prachtig beschilderde houten kettinghangers, mini-schilderijtjes en een kaartenserie.

» Bekijk mijn collectie hebbedingetjes