Pinterest Flippo Art Tamara Flippo Art
Loading Events

Evenement Navigatie

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Bullet Journaling voor beginners

23 februari 2017 @ 19:30 - 21:30

| €15

Ik heb er al een paar keer een blog of twee, of drie over geschreven, maar in het kort is een Bullet Journal een agenda in de breedste zin van het woord. Je gebruikt de Bullet Journal om een planning in te maken, to do-lijstjes in bij te houden, afspraken in te zetten, doelen in te zetten en nog veel meer. Het is een heel handig timemanagementsysteem.

Ik geef een workshop van een avond om je op weg te helpen met je eigen Bullet Journal. Je leert welke opbouw handig is, wat handige tips en trucs zijn, wat voor soort pagina’s (monthly’s, daily’s, trackers, future logs, etc) je allemaal kunt gebruiken en nog meer.

Neem je eigen Bullet Journal mee. Dat kan een mooi schriftje zijn of je gebruikt de ultieme Bullet Journal: een Leuchttrum 1917. Deze wordt veel gebruikt bij Bullet Journaling, vanwege het ‘dotted’ papier en is prettig in gebruik. Ikzelf werk nog in een simpel, maar mooi schriftje van de Hema. Neem ook eigen pennen, potloden en stiften mee. Een liniaal, passer en gum zijn ook handig, maar eventueel ook hier aanwezig.

Mocht een avond niet genoeg zijn en iedereen heeft de smaak te pakken, is een vervolgavond mogelijk.

Locatie is nog nader te bepalen, maar het zal in Waddinxveen of de nabije omgeving zijn.

De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Verder informatie over betaling etc, komt na inschrijving via email: tamara@flippo-art.nl of gebruik de knop hieronder.

In je Bullet Journal is het ook leuk om Handlettering te gebruiken om titels en tekst mooi neer te zetten. Hiervoor geef ik een week eerder een workshop.

Aanmelden

Gegevens

Begin:
23 februari 2017 19:30
Einde:
23 februari 2017 21:30
Kosten:
15

Organisator

Tamara