Pinterest Flippo Art Tamara Flippo Art

Schminken

Kinderfeestjes

Kinderen zijn dol op schminken. En nog leuker als daar glitters, plaksteentjes en allerlei kleurtjes bij komen kijken. Ik kom graag op kinderfeestjes of familiefeestjes met mijn doos vol bodypaint, glitters en bling bling om de kindjes te schminken. Ze kunnen uit verschillende voorbeelden zelf kiezen.

Het tarief is afhankelijk van jullie wensen. Prijs is 5,00 euro per kindje, met een minimaal aantal van 8 kinderen (minder kinderen kan ook, maar de prijs is vanaf 40 euro). Er komen nog wel reiskosten bij. Binnen een straal van 5 km van mijn postcode vervallen de reiskosten.

Als het kinderfeestje een thema heeft, zoals prinsessen, elfjes, ridders, etc. kan ik daar met de schminkvoorbeelden rekening mee houden om het feestje helemaal compleet in stijl te maken!

Bedrijfsfeestjes

Organiseert u een groot evenement of feest en verwacht u veel kinderen? U kunt mij per uur inhuren om de kindjes te laten schminken. Het starttarief bedraagt 45 euro voor het eerste uur schminken. Ieder tweede en volgende uur kost 35 euro per uur (excl. btw) en er komen nog wel reiskosten bij. Binnen een straal van 5 km van mijn postcode vervallen de reiskosten.

Per uur kan ik ruim 10 kindjes schminken. Ik kom met een setje voorbeelden waar de kinderen uit kunnen kiezen.

Je wilt wellicht meer weten. Neem dan vooral contact op met mij. Ik beantwoord graag alle vragen. In mijn portfolio staan enkele van mijn schminkvoorbeelden.