Pinterest Flippo Art Tamara Flippo Art

Vragen over Frozen

Frozen

Wekelijks vind ik wel een mailtje in mijn mailbox over mijn Frozen muurschildering. Hoeveel het kost om zoiets ook op de kamer van hun dochter te laten schilderen. Tuurlijk wil ik niets liever dan nog meer van dit soort prachtige muurschilderingen maken, en je hebt iets unieks, hand geschilderd en is vele malen mooier dan fotobehang of een poster. Maar ik wil wel realistisch blijven. Daarom wil ik toch voor eens en altijd duidelijk zijn over de prijs van dit werk.

Uiteraard is mijn muurschildering op de kamer van mijn jongste dochter, wel een paradepaardje van mij. Het is een pronkstuk en daar zit dus heel veel tijd in. In deze zit bijna 16 uur werk. Dat is nog redelijk snel, gezien het resultaat, maar daar komen ook nog wat uurtjes bij met uitzoeken welke tekening het beste is, een achtergrond opzoeken, schetsen, spullen klaarzetten, spullen schoonmaken, etc.

Als ik dit in opdracht zou moeten doen en ik wil ook nog een normaal uur-tarief rekenen (rekening houdend met btw, belastingen, etc.) kan ik zo’n muurschildering niet voor onder de 750 euro maken. Plus dat als ik ervoor in de auto moet stappen, daar ook nog reiskosten bijkomen. Reizen kost ook tijd en benzine. De prijs van een muurschildering komt op minstens 300 euro. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om alleen Anna te laten schilderen. Dat wordt ook al prachtig, kan ik je verzekeren. Denk aan sneeuwvlokjes, glitters en zelfs een glow-in-the-dark effect! Ik denk dat alle Frozenprinsesjes daar ook al helemaal blij van worden.

Meer informatie? Mail mij gerust! tamara@flippo-art.nl. Ik reageer niet altijd dezelfde dag, maar binnen een paar dagen heb je antwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>