Pinterest Flippo Art Tamara Flippo Art

Nieuwe cursussen in november

Altijd al willen leren schilderen? Of schilder je al, maar wil je wat meer tips en trucs? Of gewoon iemand die even meekijkt als je vastloopt? Ik start in november 2x keer de korte cursus ‘Schilderen voor Beginners’. Op donderdagochtend en zaterdagochtend. De cursus bestaat uit drie ochtenden van 2,5 uur waarvan de eerste ochtend bestaat uit tips en trucs en uitproberen. De andere twee ochtenden zijn bestemd voor het schilderen van je eigen schilderij op basis van de gekregen kennis en onder mijn begeleiding. Heb je al een basiskennis en wil je graag iets schilderen en tussendoor tips en trucs krijgen, dan kun je de eerste les overslaan en betaal je 50 euro voor 2 x 2,5 uur. Kijk onder cursussen voor meer informatie of mail naar tamara@flippo-art.nl.

1 Reactie op Nieuwe cursussen in november

  • Teuny Krijgsman schreef:

    Ha, Ik heb net al een mail gestuurd hoor, maar is het de bedoeling om mij hier via deze mail aan te melden voor drie keer een ochtend?

    Graag hoor ik van u
    Mvg
    Teuny Krijgsman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>