Pinterest Flippo Art Tamara Flippo Art

Handlettering: workshop en mini-boekje

Creativity is intelligence having fun! En fun heb ik! Ik ben de workshop Handlettering aan het voorbereiden. Ik heb met de Craftparty’s en TedxGouda al eerder deze workshop gegeven. Dus ik ben die workshops aan het uitbreiden en verbeteren. Ik wil mensen laten ervaren dat je helemaal niet super creatief hoeft te zijn om toch een superleuk resultaat te krijgen. Daar zijn wat handige oefeningen voor die ik ze ga geven. Maar ik werk ook alles uit in een mini-boekje. Een soort handboek Handlettering. Hierin komen deze oefeningen te staan, een aantal lettertypen als voorbeeld, hoe je banners (of vaandels) tekent, stap voor stap. En nog meer! Ik word er blij van. Dit boekje krijgen de deelnemers na de workshop in hun mail, maar wie niet naar de workshop wil of kan komen, maar wel interesse heeft in het boekje, kan deze ook via de mail ontvangen (na 16 februari). Het e-boekje kost 5 euro. Bij interesse, kun je mij altijd mailen: tamara@flippo-art.nl.

voorbereidingkopie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>