Pinterest Flippo Art Tamara Flippo Art

Handlettering en Bullet Journaling

Je kan je Bullet Journal strak inrichten. Gewoon simpel en doelgericht voor datgene waar in de basis een BuJo voor bedoeld is: planning en structuur in je dagelijkse leven. Niks mis mee. Niet iedereen heeft de tijd en zin om zijn of haar BuJo te voorzien van allerlei tierelantijnen.

Maar het mag wel natuurlijk! Zo kun je helemaal los gaan met handlettering. Gebruik een mooi handschrift of lettertype op je pagina’s. Zet af en toe een inspirerende quote op een pagina. Zo heb ik in mijn weekoverzicht het Carnavalsweekend een eigen layout gegeven met mijn brushpennen van Tombow. Ook mijn weekoverzicht ziet er op het moment voor de maand februari zo uit. Ben helemaal fan van deze stiften. Zeker in combinatie met een zwarte fineliner heb je al snel een gaaf effect!

weekalaaf_bewerkt-1 weekfeb

Op Pinterest staan de meest te gekke lettertypen. Zo kwam deze voorbij en ik heb daarvan een letter geprobeerd. De eerste letter van mijn naam. Prachtig om te zien, maar nog een hele klus.

 

letterT

En met handlettering kun je ook leuke kaartjes maken om naar iemand op te sturen of gewoon op de koelkast te hangen. Of in je BuJo te plakken. Hieronder een paar snelle voorbeelden van mijzelf.

quote2 quote3

Lijkt het je ook gaaf hiermee aan de slag te gaan? Of doe je het al, maar kan je wel wat meer tips en inspiratie gebruiken? Kom dan 16 februari naar mijn workshop! Er zijn nog een paar plekjes vrij.

1 Reactie op Handlettering en Bullet Journaling

  • Ilse van der laan schreef:

    Hoi Tamara,
    Ik schuif graag aan op 16 februari. Wil wel eens opzoek naar een stukje creativiteit in mezelf. De perfectionist in mij verstopt dit stuk al erg lang hahaha. Onder het mom van ik heb het nog nooit gedaan, ik denk dat ik het wel kan, wil ik graag meedoen.
    Groetjes Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>