Pinterest Flippo Art Tamara Flippo Art

Eerste Gelukscafé

Even iets heel anders dan mijn creatieve uitspattingen: samen met Sandra van Veen (www.gelukswaaier.nl) organiseren wij het eerste pop-up ‘Gelukscafé.

Geluk geven en geluk delen staat centraal tijdens deze avond op donderdag 25 juni in De Barg in Boskoop. Iedereen uit Boskoop en Waddinxveen is welkom om mee te komen praten.

Het idee is simpel en inspirerend: een vriendelijke en gastvrije plek om andere mensen te ontmoeten met hetzelfde doel: geluk delen. Het is een laagdrempelige ontmoeting en iedereen heeft wel een vorm van geluk te geven. Een inspirerend verhaal, een warme knuffel, een wijze les of een mooi idee om geluk te verspreiden. Het idee is geïnspireerd op de Happy Cafés in Engeland (www.actionforhappiness.org/happy-cafe).

Wij nodigen ondernemers en particulieren uit die graag een stukje geluk willen overbrengen. Iedereen die hier enthousiast over is, en graag samen wil brainstormen is uitgenodigd op 25 juni. Of iemand nu een grote of kleine bijdrage heeft, alleen een idee of juist komt om geïnspireerd te worden, wees welkom.

Lees in deze pdf-flyer meer over het Gelukscafé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>