Pinterest Flippo Art Tamara Flippo Art

Dromenvangers met een beetje extra

Blue

Lopend op een markt, zag ik verschillende kraampjes met allemaal dezelfde standaard dromenvangers. Tegen dumpprijzen, maar niks bijzonders aan. Ik maak iedere dromenvanger anders en iedere dromenvanger, groot of klein, is uniek. Ik maak ze met houten kralen en glaskralen. In mijn kist zit een bonte verzameling, letterlijk, veertjes. Een mix van gevonden en gekocht. Daar staat ook een kistje bij met allerlei bedeltjes. Ik houd er van mijn dromenvangers met een paar bedels te versieren voor net dat beetje extra. Niet zomaar bedeltjes, maar met een betekenis: engeltjes, hartjes, veertjes.

Maar ik ga nog een stapje verder. Met een kristaltherapeut ben ik aan het uitzoeken geweest welke edelstenen extra helpen bij lekker slapen en mooie dromen. Hij kwam tot de conclusie dat de ‘Gouden Driehoek’ het beste is om te gebruiken. Ik heb even voor het gemak een linkje gezocht met een uitleg over deze drie stenen: amethist, rozenkwarts en bergkristal. En ik heb ook een lieve kennis die edelsteensieraden maakt. Dus ik heb bij haar van deze drie steensoorten rijgsteentjes gekocht om het uit te gaan proberen. En ik kan niet wachten tot ik mijn e

erste dromenvangers klaar heb waarin deze Gouden Driehoek in verwerkt zit.

Daarnaast heb ik ook Labradoriet. Een zeer beschermende en mystieke steen. Deze steen helpt onder andere bij slaapproblemen en geeft rust.

Aan de grote dromenvangers komt een glazen flesje te hangen met een briefje waarop je jouw mooiste droom kan schrijven. Wie weet brengt het extra geluk.

Slaap lekker en droom zacht.

 

goudendriehoek

 

 

1 Reactie op Dromenvangers met een beetje extra

  • Doe het eens wat anders en leuk je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer op met een mooie dromenvanger in herfstsferen! Naast het feit dat de dromenvanger net dat beetje extra aan je interieur kan geven brengt het misschien ook nog wel wat meer. Het is niet voor niks dat aardvolkeren zoals Indianen en Aboriginals al eeuwenlang geloven dat de dromenvanger je beschermt tegen kwade en onrustige dromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>