Pinterest Flippo Art Tamara Flippo Art

Bullet Journal (3)

Allemaal de beste wensen! Het is 1 januari en wat ben ik aan het doen? Nadat ik heerlijk had uitgeslapen, voor het weer hoef je niet op te staan… lekker in mijn Bullet Journal aan het tekenen en schrijven. Ook over het weer. Ik zag ergens iets over een temperatuur mandala. Je kunt mandala’s tekenen en per dag een nieuwe kleur en ring toevoegen. Een kleur die is zegt over die dag. Hoe je stemming was, of je lekker hebt gegeten. Ik noem maar wat.

Ik vond die temperatuur mandala erg leuk. Je kunt zo na de maand in één oogopslag zien aan de kleuren hoe de temperatuur is verlopen.

Ik heb gekozen om in januari zo’n mandala te gaan maken. Je kunt hier een vast template uitprinten, maar je kunt met een passer en geodriehoek deze ook zelf tekenen. Dat heb ik gedaan. Je kiest vervolgens een kleur per twee graden. Kies een schema wat past bij de maand. Ik verwacht dat de temperatuur overdag tussen de -5 en 15 graden kan komen. Per twee graden heb ik een kleur gekozen. Dus ik heb tien kleuren nodig. Daaronder en daarboven gebruik ik zwart.

Ernaast heb ik een passende quote geschreven met een brushpen. Daar ben ik mee aan het oefenen, maar dat is nog niet zo makkelijk. Het gaat al wel een stuk beter dan een week geleden. Ik heb vakantie dus ben dagelijks in de weer met brushpennen, gelpennen en fineliners. Heerlijk!

januaritemperatuurmandalakopie

 

Je ziet de potloodlijntjes van de mandala nauwelijks, maar ik zal over een paar weken er weer iets over plaatsen. Dan is het proces te zien.

Ondertussen heb ik ook een apart instagramaccount aangemaakt. Hier post ik alleen foto’s van mijn BuJo. Wellicht leuk om te volgen als inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>